Secondi Piatti

Vitello tonnato rivisitato
Gesneden tournedos van kalfszijlende met een luchtig sausje van tonijn en groenten, huisgemaakte spaghetti met gebakken knoflook, ansjovis en kappers in extra vergine olijfolie
€ 26,00

Agnello “a scottadito”
Lamskoteletjes, met robuuste kruiden, knoflook en citroen gemarineerd, daarna gegrild
€ 26,00

Scaloppina romana
Dunne lapjes kalfsvlees in roomsaus met ham en champignons, verschillende groentjes en salade
€ 26,00

Involtini di manzo
Dunne plakjes ossehaas, opgerold en gevuld met ham, kaas en salie in een tomatencreme met groene peperkorrels
€ 29,25

Filetto pepe crema o gorgonzola
Ossehaas in peperroomsaus of met gorgonzola crème, daarnaast huisgemaakte frieten, mayonaise van zomertruffel en kleine salade
€ 29,25